1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1951961

Sv: Modo - Södertälje
Gäsp: Det är en period kvar bara gå ut och kriga och hoppas vi kan vara lite mer effektiva. Annars är det bara ladda om för nästa match. Visst har vi varit lite upp och ner i år men vi kommer säkerligen få spela playoff i år och bara det är ett stort steg åt rätt håll. Nästa år kan vi förhoppningsvis vara med och vara ett top 3 lag när säsongen summeras.

Vi har endå inget att hämta i något direktkval till shl i år i alla fall. Krävs lite mer spets om man ska vara med och slåss om en direktplats till shl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje
Dundee: Helt klart ett stort steg framåt denna säsong och jag håller med dig om att vi inte har något i ett direktkval att göra. Men det ska iallafall bli skoj att MoDo lirar i slutspelsserien hur långt det än räcker.
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje
Dundee: Det är just det här med ”att nästa säsong” vi vet ju hur det är, vi tappar några tongivande spelare och får börja om och just börja om har aldrig varit modos starka sida.
Jag tycker det är bedrövlig att Modo inte förstärkt truppen nu när man (hade) chans på topp 3 och en bra fördel i kvalet.
Kommentera