1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482246 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1952648

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: Detta var inte ett läge där spelaren tänkte "nu ska jag släcka lövenspelaren" Ska jag ge ett exempel på ett sånt läge? Det är när en spelare till exempel gör en blind side tackling med hög armbåge. Gör Wernblom det nu? Nej. Han åker in lågt nästan rakt framifrån.

Så för att summera det, nej Wernblom ska EGENTLIGEN inte ha matchstraff. Men förstår om det blir så enligt domarnas idiotiska handbok.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
modomille: varken du eller jag kan med säkerhet veta vad Wernblom tänker i det läget. Han har absolut tid på sig att tänka ut vad han vill göra. Crusemans fläskläpp som man ser nu är väl iofs ett ganska bra bevis på att smällen tar i huvudet.

Även om den där smällen inte tar i huvudet så får Wernblom matchstraff 99/100 fall. Han borde fatta det själv. Om man skulle gå efter regelboken till 100% hela tiden så skulle ni väl ha minst en spelare avstängd efter förra matchen då man slogs med SSK-spelare från båset?

Hur som helst, hjärndött ingripande från Wernblom, han har ingenting att vinna på situationen, allt att förlora. Han gör som han gjort så många gånger tidigare, han går ut för att skada motståndare och blir straffad för det...igen. Han är en lovande junior och ligger tvåa i Allsvenskans totala utvisningsliga? Dags att börja tänka på sin framtid kanske?
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
modomille: Jag är ingen större fan av Björklund men han kan skjuta och det är tur det idag.
Kommentera