1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952665

Sv: Modo - Björklöven
modomille: varken du eller jag kan med säkerhet veta vad Wernblom tänker i det läget. Han har absolut tid på sig att tänka ut vad han vill göra. Crusemans fläskläpp som man ser nu är väl iofs ett ganska bra bevis på att smällen tar i huvudet.

Även om den där smällen inte tar i huvudet så får Wernblom matchstraff 99/100 fall. Han borde fatta det själv. Om man skulle gå efter regelboken till 100% hela tiden så skulle ni väl ha minst en spelare avstängd efter förra matchen då man slogs med SSK-spelare från båset?

Hur som helst, hjärndött ingripande från Wernblom, han har ingenting att vinna på situationen, allt att förlora. Han gör som han gjort så många gånger tidigare, han går ut för att skada motståndare och blir straffad för det...igen. Han är en lovande junior och ligger tvåa i Allsvenskans totala utvisningsliga? Dags att börja tänka på sin framtid kanske?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: Varför har vi plötsligt människor här som inte kan ishockey och inte tillför någonting.
Cruseman har en trist historik med hjärnskakningar. hade den där tagit mest mot huvudet skulle han inte fortsatt.

Men den som nu skrev inlägget skrev att Wernblom hade väldigt gott om tid att titta. Just det. Medan Cruseman åker framåt med pucken och faktiskt är skyldig att titta vart han åker. Det vore ju katastrof om man bara kan borra ned huvudet och åka, för då är man inte tacklingsbar. Lite grand som man vänder ryggen mot någon som ska tackla för att den ska åka på tackling i ryggen.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: Jaja du kan komma å grina när vi möts i HA nästa år om Werner.
Kommentera