1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474693 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952667

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: Varför har vi plötsligt människor här som inte kan ishockey och inte tillför någonting.
Cruseman har en trist historik med hjärnskakningar. hade den där tagit mest mot huvudet skulle han inte fortsatt.

Men den som nu skrev inlägget skrev att Wernblom hade väldigt gott om tid att titta. Just det. Medan Cruseman åker framåt med pucken och faktiskt är skyldig att titta vart han åker. Det vore ju katastrof om man bara kan borra ned huvudet och åka, för då är man inte tacklingsbar. Lite grand som man vänder ryggen mot någon som ska tackla för att den ska åka på tackling i ryggen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
J F K: Någon/De som förstår saker och ting inser att han att inte ens skall kliva framåt i det läget, helt magiskt att man inte förstår det..
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: vad snackar du om? Jag tillför massor, jag är på god väg att utbilda er i hur modern ishockey fungerar. Du däremot, verkar leva kvar i 90-talshockey där man på något vis bedömde situationerna som enskilda händelser. Inte kan väl hela hjärnskakningsdebatten (och tillhörande lobbyverksamhet) ha undgått dig? Nog förstår väl du också att om man ser en randig häst så utgår man från att det är en zebra innan man går fram och kollar om det är en målad häst? Wernblom åker för det där 99/100, du fattar det här också. Han är ett känt hockeysvin och kommer bli bedömd som ett också.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: On point.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: Såg en slowmo. Kan nog köpa att Werner åker. Men vill även tillskriva Cruseman just att han blir utsatt i första läget.
Men Werner missar lite i timingen, han kommer typ en halvmeter fel och sträcker sig lite för att nå vilket gör att det går mot huvudet.

Däremot tror jag han planerade att trycka honom ordentligt i bröstet men missade i timingen.
Kommentera