1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952680

Sv: Modo - Björklöven
J F K: vad snackar du om? Jag tillför massor, jag är på god väg att utbilda er i hur modern ishockey fungerar. Du däremot, verkar leva kvar i 90-talshockey där man på något vis bedömde situationerna som enskilda händelser. Inte kan väl hela hjärnskakningsdebatten (och tillhörande lobbyverksamhet) ha undgått dig? Nog förstår väl du också att om man ser en randig häst så utgår man från att det är en zebra innan man går fram och kollar om det är en målad häst? Wernblom åker för det där 99/100, du fattar det här också. Han är ett känt hockeysvin och kommer bli bedömd som ett också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet:
Tycker gott man kan ta bort tacklingar i den mån vi talar om ”openice-tacklingar” om man nu på allvar vill ha bort hjärnskakningar. En del menar att folk skulle sluta gå på hockey om man tog bort det momentet, har mkt svårt att tro det. Kampmomentet skulle finnas kvar, vilket skulle ge den fysiska dimensionen.

Självklart är det onödigt av Wernblom att söka den tacklingen. Å andra sidan har vi ett regelverk som tillåtet den dimensionen i spelet vilket är ett större problem om man nu menar allvar med att vill ha bort hjärnskakningar. På sikt tror jag vi kommer ta bort openice tacklingar, frågan är hur lång tid det kommer ta. Gissar att NHL kommer gå före
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
MODO Hockey - IF Björklöven 4-1
Kommentera