1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952690

Sv: Modo - Björklöven
Monno: Brukar inte kommentera men idag kunde jag inte låta bli när ni pratade om tacklingen tog i huvudet eller ej, för mig var det hål i huvudet att kliva fram som han gjorde , träffade iofs Cruseman men det vart ju ändå en 2-1 innan det var färdigt. Sen ett matchstraff på det, opolerad och som jag skrev, klart att han ville kliva upp och tjuvproppa, men med lite förstånd tar man ett annat beslut. Visst, det går fort där ute, men i hans fall är ju det rätt återkommande att dvs leva upp till sin image. Som någon skrev, trevligt med en överstegris ala Ledin & Jämtin.

Nej han var absolut inte bästa offensiva spelaren som 15-16 åring, däremot gjorde förbundet som man alltid gör, man lyfter fram några i varje årskull och "hajpar" dem, bland 00 var det Rasmus Dahlin och Lucas Wernblom. Dahlin var ju absolut rätt, Wernblom mer tveksamt, fick dock spela uppåt ett antal gånger där det fanns betydligt bättre alternativ inte minst i 99-kullen. Det var då, nu en spelare som säkert ger en del energi, men rätt enkelspårig i sitt sätt att spela tycker jag.

Blommar han ut så är det ju bra både för honom och er, annars får han fortsätta i den roll han tar idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
NDR: Du menar att förbundet gjorde att Wernblom var MVP i TV-pucken?
Och förbundet valde honom till kapten i landslaget för att Pappa Magnus var sån bra förebild?

Han spelar på gränsen, ibland över. Och börjar han visa tendenser på tackla folk i huvudet för jämnan måste han omvärdera sitt spel.
Men som det är nu spelar han fult men i regel utan att skada.
Det är rätt sällan han hamnar i bråk med de snälla pojkarna heller. Utan i regel handlar det om två personer som ger sig in i leken.

Ni överdrivet kraftigt Wernbloms skadefrekvens enligt mig.
Kommentera