1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952722

Sv: Modo - Björklöven
Rytter: tvåa i utvisningsligan som junior. Du måste hålla med om att det hämmar honom som hockeyspelare när han får hjärnsläpp så ofta?

Angående Berglund, han är en tvärhand hög fjärdefemmaspelare med en defensiv roll i laget. Du jämför honom med en junior som spås en lysande framtid men hellre sitter i utvisningsbåset? Fallet Wernblom är en gåta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: Foppa kom väl tvåa i utvisningsligan som junior efter Timo Blomkvist, men du hävdar säkert att han inte heller blev en bra spelare utan att det hämmade honom hela karriären?
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet:

Wernbloms tackling kan man iaf skydda sig mot. Titta upp skit i pucken om du inte vill ha en smäll, slå bara bort den. Werner hoppar inte, trycker inte axelkåpan i ansiktet eller kastar upp armbågen eller kommer blind side. Han försöker kliva på och separera spelaren från pucken rakt framifrån.

Visst det är onödigt och där får han inte kliva då det skapar kontring. Men det är inte speltekniska moment vi diskuterar här, utan det är att du hävdar att han vill släcka honom och bara ute efter att skada.

Undra vad Berglund tänker här. www.shl.se/artikel/klcaajowj-403dd/beslut-fran-disciplinnamnden-emil-berglund

Hur skyddar man sig mot denna? In som tredje man, i ryggen och hoppar in den mot huvud nacke. Det är dessa idiot grejer som ska bort och ge långa avstängningar för det där går inte att skydda sig mot som spelare.

Men vist han är inte en ful spelare.
Kommentera