1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478752 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952738

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: Foppa kom väl tvåa i utvisningsligan som junior efter Timo Blomkvist, men du hävdar säkert att han inte heller blev en bra spelare utan att det hämmade honom hela karriären?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
J F K:

www.expressen.se/sport/hockey/blogg/sannylindstrom/2014/10/23/min-syn-pa-jesper-jensens-tackling/

Minns denna tackling och hur ful jag tyckte den var live och efteråt. Men med distans till det så ska vi ha tacklingar måste spelare kunna skydda sig där det går att skydda sig. Dvs där spelare kommer rakt framifrån, då får man inte titta ner som flangagan och cruseman gjorde. Jensen blev inte avstängd för denna och motiveringen låg i linje med det sanny skrev och vi skriver här. Trots att den tog rakt i huvudet och med hjärnskakning som följd. Köper att det inte blev avstängning.

Dock går det inte att skydda sig mot Berglunds idioti.

Ett stort problem är spelare med låg spelförståelse. Varför ser man inte Elias Pettersson, lindström och andra skickliga spelare åka på dessa? Jo för att dom läst spelet, vet att risken finns i dessa delar av banan och väljer då att inte kontrollera pucken, utan släpper den eller touche eller rensar bara iväg.

Hur får man in detta i fler spelare, att dom måste skydda sig? Detta tar bort dessa situationer och ger ett offensivare spel, touchen rensningen har stor chans att bli ett misstag att utnyttja och vi vill ju se mer offensiv.

Dock är det omöjligt att skydda sig mot överfall som Berglunds.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K:
Måste bara gratulera till er vinst! I år var ni definitivt starkare tillsammans med att enligt min åsikt Löven inte direkt är felbyggt men otroligt felcoachat!!
Huruvida det var Wernas eller Crusemans fel låter jag vara osagt..
Hoppas att det går bra i fortsättningen även om jag tror att det inte lär bli någon walk in the park för den som ska möta Timrå eller Mora/Örebro!!
Såg delar av matchen Mora-FBK där Mora vann med 3-0!!!
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: jag tror att du kommer att bli besviken om du jämför Wernblom med Foppa. Var hamnar han i utvisningsligan om du räknar bort alla 10:or för bjäbb med domaren?
Kommentera