1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480549 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952779

Sv: Modo - Björklöven
Rytter: Wernblom har en spelstil där han försöker skada motståndare i nästan varje match (åtminstone de jag sett). Han försvarar sig med höga armbågar, han tacklar sent och han tacklar mot huvudet. Han är föremål för protester från motståndarna i nästan varje match han spelar. Han är en sämre variant av Jämtin/Skröder i en tid då det inte finns utrymme för den här typen av spelare. Inom fem år ser du honom i KB65 eller hos en jobbcoach på arbetsförmedlingen, det är min gissning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: Hmm... är det något i Timråboken att man snöar in på någon man har agg emot?
Modano har ju något otalt med Styf alldeles uppenbart och du verkar ha enorma problem med en 19åring som spelar fysiskt.

Du vägrar svara på vilka gånger Wernblom skulle skadat andra spelare och när han stängts av för det?
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
Hockeyoraklet: För mig känns det som om du aldrig sett Wernblom tidigare. Han har inte en enda gång velat skada en motståndare enligt mig. Jag tog upp Foppa då han en gång tacklade Shannahan på ett väldigt fult sätt i ryggen, men jag har hittills aldrig sett Wernblom göra någonting sådant. Inte ens nära.

Han spelar på gränsen, men att säga att det finns uppsåt känns faktiskt bara som att man är avundsjuk eller att man inte förstår hockey.

Man vill åt blind side-tacklingar i första hand. Det här är verkligen inte blind side.
Kommentera