1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479895 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952806

Sv: Modo - Björklöven
NDR:

Du har följt wernblom sedan U10 och påstår att han är en smutsig spelare som medvetet försöker skada andra. Trots att du följt honom så länge så har du ännu inte berättat när han varit avstängd för just detta. Har inte sett en tackling från honom som den Berglund delade ut, detta är smutsiga tacklingar och där kan du prata om att medvetet försöka skada spelare om du vill.

Sedan kanske du måste lära dig att tolka statistik.

Hans utvisningar minuter består ju inte av 10 huvudtacklingar. Han har ett tidigare matchstraff för fighting (egentligen var det kramkalas endast) detta med den igår är ju 50 minuter av de 90. Sedan är det några 2+2 roughning där han och motståndarna åkt. Vågar inte säga ifall han någon 10:a. En fördel med wernblom är ju att på slutet får han med sig en motståndare ut. Fast det får ju iof Berglund och Ohlsson också, fast på ett annat sätt.

Merparten av utvisningarna är från början av säsongen då han inte jobbade i defensiven utan använde klubban i stället, många hakningar och trippings där, väldigt onödiga men absolut inte sådant som man kan kalla att medvetet skada motståndare. Mot KHK hade han 4st sådana på kort tid då han kom fel och inte jobbade och använde klubban istället.

Efter björn bänkade honom några matcher så har han börjat jobba hårdare och kommer då rätt och slipper ta dessa hakningar.

Sedan åkte han på charging igår och inte checking to the head.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Rytter: släpp Timrå-trollens diskussioner nu!

Spännande två sista matcher, går vi fullt så borde vi kunna sno 4:e-platsen!
Kommentera