1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479913 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1956048

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Man vet aldrig, finns nog en del klubbar som gärna skulle plocka in en sådan spelare att ha framförallt i PP där han ändå får anses som riktigt vass med sitt skott, han är ju kopiöst billig och det finna nog många lag som skulle våga chansa.
Men nog håller jag med om att han nog inte är jätteintressant för flertalet klubbar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Detta damp precis ned i min mailbox......

"Till Er alla på Återvändarfondens gåvolista!

Nu börjar Allsvenskans slutspelsserie för MoDo Hockey. Laget har lyft sig ett snäpp från förra året och nu skall det spelas om vilka som får chansen att kvala till SHL.

Laget är knappast redo för SHL i år men med några förstärkningar till nästa säsong + rätt utveckling hos flera juniorer så kan det gå vägen nästa vår.

MoDo behöver få in två riktiga spetsspelara (gärna tre om det går) till nästa säsong samt behålla de juniorer som klivit fram i år.

En sådan som Mattias Norlinder kommer säkert att bli uppvaktad av SHL-klubbar och då kommer kanske vår fond att användas då det gäller för MoDo att kunna bjuda emot.

Det är därför hög tid för alla MoDo-fans att fylla på fonden så att MoDo Hockey kan öka spelarbudgeten rejält inför 2019/20. Genom fonden kan vi alla tillsammans göra skillnad!

F.n. finns 2,1 miljoner insamlat, det behöver öka till 3 och allra helst 4 miljoner. Vi har pågående kontakter med några presumtiva sponsorer i Stockholmsområdet som vi hoppas kan bidra med lite större belopp men det är den stora massan av MoDo-fans som måste ställa upp för att målet skall nås. Om de 3 500 som går på matcherna ger 400kr i medeltal så blir det 1,4 mijoner!

Lägg gärna 1 000 kronor eller högre belopp i en enda inbetalning, då deltar du i utlottning av årsbiljetter för säsongen 2019/20



TVÅ SÄTT ATT BETALA



1) Anmäl på vår hemsida www.modotillshl.nu och betala till bankgiro 5238-5517 (Om du anmäler här är du med i framtida mail utskick)



2) SWISHA TILL 123 540 02 70"
Kommentera