1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1956096

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Tror inte jag heller, tror detta var mer skrivet för att få bidrag. Vilken modoit vill inte skänka 400:- för att ha kvar Norlinder.

Sedan tror jag han gör ett misstag om han går till SHL nästa år, han behöver lira 18-20 min per match och spela i BP, PP och avgörande lägen för att fortsätta utvecklas stadigt. Det kan jag garantera att han inte får göra i något SHL lag, han kommer ha minst 4 backar före sig i hierarkin även i ett sämre lag. Att gå till SHL och pendla mellan J20 och A-lag är inte heller så bra, bättre då att höra till ett a-lag och träna på högre nivå och spela matcher kontinuerligt.

Visst han har gjort ett gäng riktigt bra matcher och visat upp ett grymt spel, men handen på hjärtat det är fortfarande en chansning för ett SHL-lag, hur presterar han på en nivå högre, hur presterar han över en hel säsong, hur presterar han utan tryggheten att ha Enström som backar upp? Hur presterar han under en ny tränare, här vet han vad han får ut av Björn.

Killen är ung så pengarna kommer bara han jobbar hårt och målmedvetet.

Många unga talanger som blivit förstörda eller fått bromsad utveckling genom att röra på sig för tidigt, det är inte bara skills utan även hur mogen man är mentalt. Klarar man att vara petad i ett nytt lag och ny stad utan att låta detta påverka utvecklingen.

Med det sagt tror jag han stannar ett år till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag har ibland lite svårt för att supportrar, ofta med okej ekonomi, ofta sämre än så, ska skrapa på kistbotten för att ge hockeyspelare som tjänar 50-250 kkr per månad pengar för att de ska behaga stanna.

Det är alltså spelare som till 100% spelar för sig själva som fattiga supportrar ska göda. Det ger mig lite ont i magen.
Kommentera