1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1956281

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ska AIK få in sex miljoner för att klara elitlicensen igen alltså? Jag tycker att det känns oerhört patetiskt att gnälla över hårda licenskrav när man samtidigt värvar spelare på spelare. Det är lite lyxfällan med sms-lån över dem...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det Champions League. Lyons målvakt får en smäll och det verkar ta i huvudet. Killen spelar vidare i tolv minuter innan han byts ut.

Hur kan det komma sig i en så stor idrott som fotboll att man fortsätter på neandertalnivå? Det är ändå inte oerhört länge sedan en spelare i Tyskland spelade en knapp halvlek med vad varenda människa med någonting innanför pannbenet förstod var en hjärnskakning eller att Liverpools målvakt efter en sjukt ful fegsmäll av Ramos (vem annars) spelar 60 minuter med hjärnskakning.

Jag ska inte säga pajassport, men det är kopiöst skämmigt hur jäkla vetenskapsfientliga man är. Det är ju nästan Trump-nivå på det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja det är vidrigt. Nästan lika äckligt som de klubbar som nyttjade statligalönegarantin under rekonstruktion men ändå fortsatte att värva in spelare.

Dom blev väl nerflyttade till div 1 tidigare pga ekonomin? Lärde dom sig inget av det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Samma visa hela tiden. Men inte ens värt att diskutera då man vet att någon gammal gnagare eller sponsrar kommer chippa in.
Kommentera