1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481599 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1956663

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: vilka värderingar krävs då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
puffe: Ordet
" VINNAR MENTALITET" är väl kanske det största å viktigaste föreningen måste jobba in i sina värderingar !!!
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
puffe: Sk8 or die! ;)
Nämen det är väl ingen hemlighet att Modo under många år efter SM guldet hade mycket importer i laget, någonstans där med alla tränarbyten och annat så förlorade Modo sin identitet, minns du när man värvade Dick Axelsson?!, Modo gick ut och sa att man ville vara en språngbräda för honom ut till Nhl.
Redan då var klubben mer fokuserad på individer än på klubben som helhet, det saknades tålamod och blödningar försökte stoppas med akuta värvningar.
Bara några år efter SM guldet hade Modo bränt nästan hela sig egna kapital ca30 milj och åren innan degraderingen var ekonomin så ansträngd att det nog var svårt att bara fokusera på hockeyn, kommun lån, museum etc, vi var lite som leksand och levde på komunen.

Spelare som kommer som individualister för en säsong bidrar sällan till ett bättre klimat och till hedern att få representera klubben, modos värdegrund blir suddig och kraven i föreningen blir otydliga, det återspeglar sig på isen där vi gång efter annan ser spelare som inte ger allt, ser nonchalanta ut men framförallt inte räcker till när det ställs på sin spets.
spelar ingen roll hur dålig eller bra du är som hockeyspelare, alla kan alltid ge 100% och gör man inte det så kommer man inte att lyckas heller, varken som individ eller som lag.

Där någonstans ligger modos problem och där någonstans måste man bli tydligare!
Kommentera