1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1957009

Sv: Slutspelsserien
Nucky: Nä jag tycker inte det var hans fel, det var som vanligt en dålig laginsats med några få ljuspunkter. Det är inte ofta jag har varit nöjd med första linan i vinter. I matcher där motståndarna har spelat med hög fart och hög press har dom kommit bort helt. Så om vi skulle har kommit till kval så är jag övertygad att våran förstalina inte skulle göra någon succse Jag var en av dom som tyckte att förstalinan såg för dålig ut redan innan säsongen Men hoppades på att andra skulle kliva fram, som Wernblom och Wahlgren. Jag tycker att Modo har spelat bra i tre/fyra matcher och enstaka perioder i olika matcher. Jag har hoppats att Modo skulle blomma ut lagom till slutspelet som andra Björn Hellkvist lag har gjort men den drömmen dog efter den mediokra insatsen mot Västerås. Men jag hoppas att jag har fel och vi lyckas gå upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Från Hörnefors: Det är nu man måste välja om man vill fortsätta tro på samma nivå som att man ska vinna på lotto för att sen bli besviken eller om man ska släppa taget och acceptera att man till 99% inte ens går till kval mot Mora och underlätta lidandet.
Jag är en realist och tippar aldrig med hjärtat eller hoppet och skulle jag se på detta som tex Frölunda supporter så hade jag aldrig spelat en krona på att Modo skulle gå vidare från detta, med de sagt så är mitt enda hopp nu att Modo kan hjälpa till att sabba för ett Leksands avancemang.
Kommentera