1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1957022

Sv: Slutspelsserien
Från Hörnefors: Det är nu man måste välja om man vill fortsätta tro på samma nivå som att man ska vinna på lotto för att sen bli besviken eller om man ska släppa taget och acceptera att man till 99% inte ens går till kval mot Mora och underlätta lidandet.
Jag är en realist och tippar aldrig med hjärtat eller hoppet och skulle jag se på detta som tex Frölunda supporter så hade jag aldrig spelat en krona på att Modo skulle gå vidare från detta, med de sagt så är mitt enda hopp nu att Modo kan hjälpa till att sabba för ett Leksands avancemang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: Fasen vad tråkigt att vara en objektiv supporter med en negativ inställning 9/10 matcher. Gäller inte bara dig utan hälften av alla här inne.
Sjukt tröttsamt i längden.

En vinst ska jobbas in i soffan / på plats med tröja och halsduk i färgerna röd-vit-grön, ömma handflator och en FÖRHOPPNING om vinst varje gång. Kommer göra detta även om vi lirar i div 2.

FYRA RAKA!
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: Jag tror stenhårt tills det är helt kört, dvs ikväll🤣
Nädå, vinst ikväll och man kan börja en ny vinstrad. Några sådana har vi faktiskt haft denna säsong.
Grämer mig dock fortfarande över förlusten mot Västerås i sista omgången.. SÅ. JÄVLA. TYPISKT.

Leksand känns heller inte superstabila, men om vi inte går vidare hade det varit lite roligt att se dem få däng av Mora 3:e året på raken.
Kommentera