1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474577 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1957052

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: Fasen vad tråkigt att vara en objektiv supporter med en negativ inställning 9/10 matcher. Gäller inte bara dig utan hälften av alla här inne.
Sjukt tröttsamt i längden.

En vinst ska jobbas in i soffan / på plats med tröja och halsduk i färgerna röd-vit-grön, ömma handflator och en FÖRHOPPNING om vinst varje gång. Kommer göra detta även om vi lirar i div 2.

FYRA RAKA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
pean: Det är väl ändå mer tröttsamt att lyssna på supportrar som tippar med hjärtat ist för hjärnan ?!
Modo måste vinna 4 raka samtidigt som precis vartenda annat resultat måste gå modos väg, ja chansen finns men den är så smal att den knappt finns.
Men det är ju ofta så på detta forum, man ska skriva något possitivt hur jäkla långsökt det än är för att accepteras, men fan ta dom som säger något negativt oavsett om det är det överlägset mest troliga scenariot.
Sen om det är tråkigt att vara en objektiv supporter vet jag inte då jag inte följer andra lag och när jag ser på Modo så kan jag inte kalla mig objektiv, men jag väljer hellre att vara realist oavsett om det anses som positivt eller negativt i andras ögon!

Förlorar Modo ikväll så finns fortfarande chansen till avancemang, det andra lagen kan lämna WO så då får du fortsätta hoppas!
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
pean:
Med Modo i mitt hjärta (alltid) & på stå med tröja & halsduk (alltid) med röda händer & utan röst (alltid) efter match.
Säger jag min mening här: Med flera år inför degraderingen, allt lägre ner i tabellen på våren & slutligen kval efter kval. Såg jag det komma, det var oundvikligt, vi föll ur.

Allsvenskan.
Vi har varit djupt nere i tabellen, gått kräftgång, testat spelare/ledare & organisation samt FANSEN, inte att glömma, fansen är hårt prövade..

Men.
Så tycker jag att det går lite bättre, vi klättrar i tabellen, spelet börjar kugga i (inte alltid) spelare verkar modigare & vi känns starkare & vi är i underdog-läge (bra). Med det känner jag förhoppning om avancemang, om inte i år - nästa år - eller efter det. Så till sist kommer denna trend att få oss upp till SHL.
JAG SER DET KOMMA!
Modo-iter - spotta upp er. Röd-vit-grön, röd-vit-grön!

Ps.
Jag är från Hörnefors jag med. Hahahaha, vad det nu är värt i denna dialog, Hahaha..

Okej, nu tar vi dom, nu tar vi dom (ooh, så fånig låt, förlåt)
Bättre med: NI PÅ SITTPLATS, ÄR NI KLARA!
Kommentera