1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481840 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1957070

Sv: Slutspelsserien
pean: Det är väl ändå mer tröttsamt att lyssna på supportrar som tippar med hjärtat ist för hjärnan ?!
Modo måste vinna 4 raka samtidigt som precis vartenda annat resultat måste gå modos väg, ja chansen finns men den är så smal att den knappt finns.
Men det är ju ofta så på detta forum, man ska skriva något possitivt hur jäkla långsökt det än är för att accepteras, men fan ta dom som säger något negativt oavsett om det är det överlägset mest troliga scenariot.
Sen om det är tråkigt att vara en objektiv supporter vet jag inte då jag inte följer andra lag och när jag ser på Modo så kan jag inte kalla mig objektiv, men jag väljer hellre att vara realist oavsett om det anses som positivt eller negativt i andras ögon!

Förlorar Modo ikväll så finns fortfarande chansen till avancemang, det andra lagen kan lämna WO så då får du fortsätta hoppas!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: Nu tycker jag dock att du överdriver. Ifjol gick Oskarshamn vidare efter exakt samma förutsättningar och under alla år som kvalserien spelades som serie så var det väldigt sällan något lag gick nästan obesegrade igenom den. Tvärtom så hade vinnande lagen oftast mycket lägre antal poäng än vad man spekulerade skulle krävas innan.

Modo var exempelvis egentligen helt utan chans för några år sedan, men plötsligt förlorade SSK en match man borde vunnit och vips klarade vi oss kvar efter att ha spöat dem i sista matchen. Leksand, Skellefteå och många fler har fått känna på att serien är sjukt chansartad och alla slår alla.

Modo har en liten chans, men givetvis är den liten. Att jämföra med att alla ska lämna walk over är dock att förlöjliga den.
Kommentera