1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474698 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1959753

Sv: Slutspelsserien
Jaca:

"Man önskar att fler spelade för klubbmärket och inte bara för lönen!"

Era spelare hade ju 52 omgångar på sig att visa detta men lyckades inte.

Tänk vad många som bryr sig om Modo lite sött med alla kommentarer från fans till andra lag, tydligt vilken klubb som ses som storebror än.

Tror knappast ni hade kommenterat ifall det var Vita Hästen eller Tingsryd.

Konstigt att ingen påpekar att KHK ställde ut skridskorna mot Västerås.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Det är nog mer fansen som tkr modo är storebror till diverse klubbar. I realiteten är vi både gammelmormor och lillasyster ;-)
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Rytter:
Jag talade generellt om ALLA lag inklusive Löven om Du nu inte förstod det!! Är själv grymt besviken på vad mitt lag presterade denna säsong! Vill poängtera att jag ser inte MoDo som någon storebror, gjorde inte ens detta då ni spelade i SHL då jag mer hade hjärtat hos er när ni spelade! Men det var då det!

Såg Du Matchen mellan KHK-VIK?
Tror inte det, KHK försökte nog, hämtade in ett 2-0 underläge men VIK var och är bättre helt enkelt. Sen att det tillslut rann iväg är en annan sak men nog försökte dom alltid!
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Hur vet du att det inte påpekas ang KHK matchen bara för att det inte skrivs om det i modoboken?!, kan misstänka att det är precis samma liv i något forum där folk håller på KHK.

Sen vet vi inget om huruvida KHK ställde in skridskorna bara för att siffrorna rann iväg, Tex så mötte Modo just KHK nyligen och vann med 6-0 men där matchen ändå var spelmässigt ganska jämn långa stunder och där KHK definitivt inte bara ställde in skridskorna.

Att leksand skulle vinna var det låga odds på, Modo hade endast hedern att spela för på bortaplan, leksand hade ett avancemang att spela för på hemmaplan, Modo kommer med en ganska svag form, leksand med en helt enastående form, leksand är kanske Sveriges bästa lag i kvalspel, Modo är väl nästan de motsatta men allt det till trots så ska man kunna förvänta sig att alla ger 100% och lite till.
Kommentera