1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1964989

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Kan du sluta skriva äckelleksand, låter som att du är 12!
Men i övrigt håller jag med, Leksand var långa stunder sämst i As, men helt outgrundligt så lyckas man ändå ta sig till slutspel och vinna sina matcher, jag unnar dom verkligen ingen framgång för jag anser inte att dom är värda det, känslan är att dom vinner 85% av sina avgörande matcher på tveksamma domslut och ren och skär tur.

Oskarshamn unnar jag en shl plats, man bygger lag år efter år med liten budget och lyckas ändå alltid vara i topp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Å andra sidan kan jag unna ett lag som satsar och har organisationen för att gå upp, som tex. Leksand. Men hur funkar det om tex. Oskarshamn, Västervik eller Karlskoga skulle gå upp? IKO tar 3300 i hela hallen, SHL-kravet är 3500 sittplatser? Vad kostar det att bygga om och vem betalar kalaset?

Då kanske nån säger att både Leksand och Timrå fick massor av pengar från kommunen men var är dom nu? Lindansarlag? Är det rimligt att vilket lag som helst ska spela i högsta ligan? Den enda nerven i SHL, som jag ser det, är kvalserien. Supportrar till lag som inte klarade sig till slutspel eller åkte ut tidigt, vet man ens vilka lag som är kvar och gör upp om SM-bucklan? Här inne verkar alla ha sett Leksand - Mora i match 4 istället för FBK - HV71 i match 7 i kvarten. Så ser det säkert ut överallt i hockeysverige.

Jag skulle vilja påstå att ligan redan är stängd, gällande lag 1-10. 11-14 kanske har otur och värvar dåligt men då gör man bara som Örebro och öser pengar på några klasspelare och seglar förbi bottenlagen utan problem.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: antecknar din kommentar i mitt osynliga anteckningsblock över ytterst intressanta saker 👍
Kommentera