1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1965020

Sv: Apropå ingenting...
Hockeyoraklet: ”Här inne verkar alla ha sett Leksand - Mora i match 4 istället för FBK - HV71 i match 7 i kvarten. Så ser det säkert ut överallt i hockeysverige.”

Seriös eller? Aningen skillnad på kvaliten i SM slutspelet och även om de bara är i kvarten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Hockeyn i SHL är så jävla tråkig, bara skott från blå.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:

Anledningen att personer här ser kvalet är väl för att vi ligger i ha och man vill se vart de lagen underifrån står kvalitetsmässigt, sedan är det ju klubbar vi har lite speciella relationer med som deltar i år.

Följer iko-tik mest pga att det är bra matcher och man imponeras av iko och är spänd på frågan kommer dom krokna eller orka?

Hade det varit aik-mora, bik-rögle t.ex hade jag inte ängnat en sekund av mitt liv till detta utan följt kvarten fullt ut istället. Nu kommer det ju sjukt bra matcher i luleå-vf och fbk-dif och detta slår ju kvalmatcherna med råge.

Slutspelet är alltid hetare än kvalet så påståendet att kvalet är intressantare och det folk vill se ger jag inte mycket för.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: jag kan vara ute och cykla men det här blir alltså 20:e säsongen i rad som något av lag 1-4 i serien kommer vinna SM-guld (citat Mr Madhawk). Logiskt kanske men fruktansvärt odramatiskt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: absolut stor skillnad i kvalitet. men intresset kan ändå (iallafall här inne) kretsat mest kring daladerbyt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: kvalité? Vem bryr sig? Ångest, degradering i skam, uppflyttning i jubel. Jag inbillar mig att det är vad folk vill se. Oj ska Frölunda eller Färjestad ta sitt femtioelfte SM-guld eller gör dom det nästa år? Vem bryr sig?
Kommentera