1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1965612

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Man börjar bli van nu. När Timrå vinner dyker dom upp här och slår sig på bröstet annars är det tyst. Du vet väl att dom fortfarande är bitter för att vi slog ut dom i kvarten säsongen 06/07 och "stal" deras sm-guld påstår dom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: det enda som diskuterats här är ju domarnivån, det är väl inte samma sak som att ”komma hit och vara kaxig”? Jag är genuint nyfiken, hur kan så många här inne vara SÅ säker gällande ett domslut som båda domarna står i efterhand och fullständigt stänger ner? Då är det ju någon part som inte kan regelboken.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Var ju ingen stöld. Timrå var sämre 06/07 så de åkte ut.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Jag brukar sällan komma in här och hetsa. Jag vill inte påstå att jag kommer in och slår mig för bröstet? Kanske andra Timråiter, men de kan jag inte stp för tyvärr. Tyckte bara det va lite väl mycket vinklat mot Oskars domslut mot sig, slår man ut hela matchserien så är det nog ganska rättvist/orättvist dömt åt båda håll. Vid avvaktande utvisning(rätt bedömd hög klubba) så blåste domarn av i vårt friläge idag trots att vi skulle haft fördel. Som sagt går att stirra åt ett håll om man vill.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: En sak som Svartvadet har gjort bra iallafall ;)
Kommentera