1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478775 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1966114

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Man måste ju ändå imponeras av denna oerhört enögda förening som lyckas göra den ”omöjliga” resan gång på gång!
Vad är det som tex skiljer dom ifrån löven och Södertälje som också är etablerade klubbar i AS med ofta bra material men som aldrig lyckas fullt ut?!

Jag gillar inte leksand som företag och jag har ganska lite övers till deras fans, men det deras spelare gör på isen är fanimej jävligt imponerande, så många spelare som lyfter sig enormt i många av dessa kvalmatcher, kolan Karlsson växer ut till en gigant, Martin Karlsson blev helt plötsligt shl mässig, någon stoppade en femma i knuts som sprattlar till och ollas blev helt plötsligt bra, Brage har lika mycket tur som skicklighet och det annars fullständigt ihåliga försvarspel som leksand visat upp första 45 omgångarna i As var som bortblåst.

Leksand har hela AS längsta förlustsvit samma säsong som man tar steget upp utan att förstärka truppen, det tycker jag talar för och som även historien visar att Leksand nog är ett av dom lagen i Sverige som är bäst i medgång men också sämst i motgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Läste nånstans att Leksand varit i kval 16ggr på 2000-talet vilket är(om det stämmer) helt sjuka siffror.
Dom har sån enorm rutin i dessa sammanhang att all press/ångest lär minska en aning motför andra lag.
Det kan säkert hjälpa en del.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Mikael fryklund skriver 2 år med Lhc, killen som inte fick förlängt i Modo denna säsong.
Kommentera