1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478575 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1968462

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Vad jag kom ihåg var de flesta överens om att årets lag på papperet nästan var svagare än året innan. Vi var många som dock såg Hellkvist som den starkaste värvningen, och hade(har) höga förhoppningar på honom som tränare.

Sylwander värvades att vara exakt det han varit i år, en tung powerforward som skapar plats till andra.
Hellkvist sa i en intervju nyligen att han inte förväntat sig så mycket poäng av honom som han faktiskt gjort i år.

Häggström är vad han är, punkt slut. Han har den roll han alltid haft(även tidigare under Hellkvist) och lär ha betalt därefter.

Hedman vet varken du eller jag vad han tjänar, men tror inte det är något som sänker oss. Är dessutom helt ok, gnäller knappast för mindre istid osv.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Nucky:
Häggström rekryterades av Sundlöv till en roll som center i de två första linorna, är rädd att lönen är därefter, har gärna fel.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Nucky: Sylwander värvades för att vara en tung forward?, då känns ju den värvningen väldigt knepig då man kunnat hitta en minst lika bra kille i division 1 för att fylla den rollen och för en betydligt billigare peng rimligtvis. Nog hade man förväntat sig att Sylwander skulle kunna producera en hel del poäng med när man tar steget ner till allsvenskan.

Häggström haft samma roll under Hellqvist må så vara men även där måste det produceras betydligt bättre går nog att hitta en billigare spelare även där i en lägre division som klarar jobbet minst lika bra.

Det är så jag känner i mina ögon så är detta spelare som ska vara bärande i ett allsvenskt MoDo och då räcker det inte att bara åka och tacklas utan dessa ska vara bärande pjäser annars har man investerat pengarna helt fel enligt mig.

Hedman tjänar nog bra mycket mer en våra yngre grabbar som knackar på dörren och inte kommer upp i den nivå han bör hålla och förväntas hålla på allsvensk nivå ska Hedman vara en toppback. Här handlar det om en defensiv klippa. och inte leverera poäng.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Jag tror att det finns mer att hämta i den trupp som kom 6:a förra säsongen.
Det som Hellqvist menade på att spelarna inte hade självförtroendet osv.
Behålla Toby samt en grym målvakt och kanske 2-3 nya forwards. Ett fungerande pp från början.
En målsättning och krav från Hellqvist om en topp placering kan inte bli annat då tror jag.
Låst ämne