MoDo Hockey

479893 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1969724

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: ja det är verkligen väldigt oroväckande för tampa. det är en helt otroligt spänannde tid nu med slutspelet i nhl. kan verkligen tipsa om den här sidan, där kan man se 8 minuters sammandrag från matcherna, perfekt till morgonkaffet :)

för övrigt, blev ju San Jose Sharks helt rånade på ett korrekt 4-3 mål, istället tar domarna utvisning på #39 och i det pp:t avgör Vegas istället. helt horribelt verkligen, Fleury får ju skylla sig själv för han är för långt ut, och #39 är ju inte ens i målgården så det är helt sjukt att han åker på en interference där. nån som set?? blev fly förbannad jag. sjuk första period där vegas går upp till 0-3 innan SJS kommer tillbaka till 3-3!