1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

306222 inlägg · 3819 ämnen

Inlägg #1970077

Sv: Silly season - 2019
Smurfen: Jävlar vad dom grillar oss fans🤣

Det var ord och inga visor från Widebro idag. "Hemma i tv-soffan hjälper man inte Modo"

Det är alltså bara modotillshl.nu (drygt 2 miljoner) som gör skillnaden på fjolårets budget. Trodde dom skulle skjuta till mer själv också. Jaja, det är inte spelarbudgeten som är problemet. Den ska räcka till mer än väl för att Modo ska bli ett topplag.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Nucky: Vem/vilka åsyftade Widebro när han pratade om att ta in spelare som var med när vi föll ur? Uttåget var så traumatiskt så jag orkar inte ens läsa laguppställningen ens idag, men visst nämnde vår försiktige general något om detta?

Knickedickerna kan vi väl utesluta.....
Kommentera

Sv: Silly season - 2019
Nucky: 2 Miljoner är inte mycket eftersom många kontrakt skrivs ju om och höjs. Trodde nog vi skulle lägga lite mer själva men jag är samtidigt förstående för man håller sten koll på ekonomin 👍. Men vi kommer ungefär ha samma trupp som i fjol i stort sett. Men skillnaden är att dom yngre tar något kliv till och vissa av dom tänkta spetsspelarna som hade det segt i början börjar leverera från start så ska fjolårets lag kunna ha en bra möjlighet att kliva upp nån placering.

Men den där fonden vart ju absolut ingen succé. Trodde nog man skulle kunna få upp den ganska fort men det verkar vara på företags sidan som det sviktar. För otroligt mycket privat personer som skänkt pengar.

Blir intressant att se vart detta tar vägen.
+2
Kommentera

Sv: Silly season - 2019
Nucky: Modo har inte pengar att skjuta till bara sådär. Ekonomin är stabil på grund av att man inte spenderar mer än man kan täcka med inkomster. Svarta siffror och stabil ekonomi betyder inte att man badar i pengar, man sköter bara verksamheten. Ganska logiskt att de pengarna inte finns med tanke på publiksiffrorna etc under året.
+2
Kommentera