1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478136 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1971483

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Tycker det borde presenteras 5- 6 nya spelare nu.
Ännu bara förlängningar med folk som uppenbarligen inte räckte till.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Robin Ztorken L: Väldigt märkligt uttalande!!, förlängt med 3 juniorer som var bättre än vad man kunnat förvänta sig, sen har man förlängt med målvakterna men det var knappast deras fel att vi inte klev upp i shl.
Sen så kan samma spelare som ena säsongen varit mediokra vara riktigt jävla bra nästa säsong, kallas kontinuitet och sådant gör spelare och spelsystem bättre, att ständigt byta ut 10 spelare varje säsong som du alltid förespråkar gör bara att vi kommer hamna längre och längre ifrån shl.

Modo hade ett bra material men saknade lite detaljer för att vara topp i allsvenskan, jag hoppas man förlänger med dom flesta och försöker hitta 2-3 nya spelare där minst 1 är ett toppnamn, då kan Modo bli väldigt obekväma att möta för alla lag nästa säsong!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Robin Ztorken L: Vi har 20 spelare på kontrakt just nu. Och antar man förhandlar med Enström x2 , Berglund och Jellvert. Då är vi uppe i 24 spelare där man nog kan räkna med att Dackell blir utlånad och sedan är det ? för Wahlgren. Räknar man bort dom har vi 22 spelare klara så att det blir 5-6 nya har jag svårt att tro. Vi får nog räkna kanske 3 nya in till starten och sedan om man hamnar högt upp kanske man försöker stärka upp då. Men jag är ju alltid för att starta säsongen med så bra trupp som möjligt så man slipper chans värva nån dyr import som sällan går hem.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Robin Ztorken L: Skulle tippa ca 4 nya som mest.. Men alla måste vara spets sommer kommer göra laget ännu bättre..
Låst ämne