1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1973612

Sv: Apropå ingenting...
puffe:
Allsvenskan säljer två chanser till priset av ett lag med säkerhet flyttas upp. När vi har en historik av att ett lag nästan alltid går upp. Om man nu skall ändra så skulle det kanske varit ett lag flyttas upp efter slutspel i allsvenskan där vinnaren går upp direkt alt vinnaren den allsvenska finalen. För jag tycker inte att seriesegraren skall gå upp direkt, hockey är slutspel på våren.

Annars skulle det vara kul med ett slutspel bestånde förloraren av den allsvenska finalen, 5 lag från allsvenskan plus lag 13-14 i SHL. Finalförloraren får välja motståndare och har hemmaplansfördel oavsett om de möter ett SHL-lag eller ej. Bäst av 7, vilket tryck det skulle bli och tänk vad pengar exv Västervik mm skulle tjäna på de hemmamatcherna.

Kan tänka mig att inte Modo/Löven/Timrå skrev på, de lagen tror att de gynnas av förslaget då man ”bara” skall slå andra allsvenska lag. I
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: varför skriver inte modo på? Vill de att bara ett lag skall kunna gå upp? Säkert gå upp. Även om det är snefördelning av pengar som fan är inte nuvarande system bättre? Fast visst iof kanske det är sant att det borde räcka att vara bäst i sin liga. Men är väll ett lag som svider och tror ni att det blir svårare att etablera sig i shl? Vad skulle vi vinna på?
Kommentera