1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1974240

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Kan ändå förstå värvningen av Rosdahl om det värvas ytterligare 1 center och en forward som är mer poängspelare.
Dessutom verkar han vara en absolut favorit till Hellkvist, som lät övertygad om att han ska börja göra poäng och han lovordade verkligen värvningen av honom som kämpe och härförare.
Blir spännande att se!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Hellkvist har en förkärlek att strö rosor över de spelare som värvas in, stämmer inte alltid med facit i hand, Elvenäs t.ex , minns hur det lät då Åhström skulle få chansen i vintras, Hellkvist jämförde honom med Niklas Sundström, nu fick aldrig Åhström nån riktig chans utan var snabbt tillbaka i j20 så till hösten får han förhoppningsvis mer speltid
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Absolut. Kan helt enkelt varit så att han aldrig fått ok med speltid, alltid funnits bättre offensiva alternativ och han på så vis aldrig fått visa upp sig.

Är lite allergisk mot värvande av lågproducerande SHL brunkare.

Samtidigt så spelar vi i HA och vi har inte råd att ha allt för många produktiva välproducerande spelare. Så vi måste endera fånga spelarna tidigt eller värva spelare som kommer växa.

För även om jag tror SHL rejekts tar för mycket cash, så är de nog mycket billigare än att värva en toppspelare i HA som visat upp sig.

Sen behöver inte budgivningen nå rekordhöjder bara för att det var flera lag som var med i jakten. Men blir han inte avstängd så får vi nog aldrig reda på lönen.

Ska i alla fall bli väldigt intressant att se vad som dyker upp.
Har själv fått känslan att Hellkvist än en gång önskar en helsvensk laguppställning.
Och någon sa här att han sagt att 1 center o 1 forward ska in.
Så vad finns det för lediga svenskar på marknaden som kan räknas in som spets/topp-spelare för ett lag som försöker gå upp?

Men du har rätt. Hellkvist gillar att plocka spelare som han jobbat med förut.
Och Rosdahl kanske är en spelare som passar in perfekt i hans tänkte taktik.
Kommentera