1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1974250

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Tror inte heller han kommer göra mer än 20-30 poäng i rätt omgivning, men kan ändå bidra med fysiskt spel och skapa ytor åt sina kedjekamrater.
Sen verkar det vara en spelartyp som springer genom en vägg ifall han får det som uppgift, med andra ord den typ av spelare Hellkvist verkar älska.
Ska tydligen vara ruggigt vältränad också, och ha snabba fötter vilket verkligen behövs i Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:

Tycker du 20-30 poäng är lite? Personligen är jag jättenöjd om han producerar det, det betyder att vi kommer sprida poänggörandet på fler spelare än förra säsongen.

Angående lite poäng i SHL kontra poäng i HA.... Kolla statsen på Hartman som Timrå värvade, bra med poäng i Almtuna i HA inte så bra utdelning i Mora och SHL. Så farligt att bara kolla på detta, i rätt omgivning och med förtroende och självförtroende kan många bli en riktig poängspelare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Som du säger så verkar han gilla sådana spelartyper.
Han var väl lite rörd när han presenterade Sylwegård.
Tror absolut det behövs sådana spelare i laget. Ligger man under så kan de väcka laget med en tackling, en snygg inbrytning eller bara genom att visa att man aldrig vrider ner vredet från max. De kan kanske till och med gå över max bara för att visa sina medspelare hur man gör.

Som den underbara dialogen i This is Spinal Tap: Because 11 is louder than 10.
Kommentera