1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324652 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1977015

Sv: Apropå ingenting...
pean:
Bäckström känns inte som någon som driver på och skaffar sig egna idéer. Däremot tror jag det fungerar rätt bra under Hellkvist som jag tror gör ett program sen får Bäckström lyda😀.

Mitt intryck av fysen är vi gått mot lite mer skivstänger på gymmet, vilket jag tror är rätt väg att gå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tycker att man märkte skillnad till denna säsong att de flesta spelarna kändes lite rappare i benen än vad man var van med tidigare. Kan nog vara så att Björn har varit och skruvat på saker för att träningen ska matcha hans spelsätt bättre.
+4
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Tvärtemot dig har jag fått för mig att Bäckström ständigt försöker förbättra upplägget. Jag tycker att han fått för mycket skit genom åren. När han började var det alldeles för mycket löpning och konidition, men min uppfattning är att det var för rätt länge sedan och att vi helt klart ständigt förbättrat oss.

Sedan är det väl alltid så att spelarna hyllar sina tränare. Vad ska de säga annars liksom? Man måste helt enkelt ta det med en rejäl nypa salt, men visst kan det vara så att den där ryssen exempelvis är väldigt duktig. (Dessutom kan olika tränare fungera olika bra för olika spelare. Alla kan inte träna på exakt samma sätt, utan det måste individanpassas).
Kommentera