1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481508 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1978347

Sv: Silly season - 2019
MorganaLefaey: Jag behåller mycket hellre bra spelare än att värva in nya av samma kaliber. Det är klart att det är en väldigt stor vinst i att behålla laget intakt.
Vi blev väl femma förra säsongen efter en gigantisk djupdykning november till januari (framförallt när Hanses var under isen), så nog går det att hoppas på mycket mer.

Olofsson har ju uttalat sig om att han vill spela center hela tiden, så jag tror nog att han var värvad för den rollen. Jag känner mig rätt nöjd med honom som förstecenter. Kim är en hygglig hockeyspelare, men både han och From har mycket att bevisa innan jag accepterar dem som värvningar för en förstakedja, även om båda givetvis har möjligheten. Jag ser att From säger att han har ett bra skott och redan där vinner han mot KJ som har ett ganska dåligt skott...

Själv hoppas jag på att Wernblom, Linus och kanske Jellvert tar ett steg framåt. Då har vi teoretiskt tre kedjor som kan producera riktigt hyggligt på allsvensk nivå. Lägg därtill att alla bättre känner spelsystemet och kommer att vara tryggare när svackorna kommer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: absolut, man vet vad man har o inte vad man får. Samtidigt så vill man ju förbättra.
Och därifrån finns ju många vägar. Utveckling hos spelare man har, bättre kemi, duktigare spelare, fler spelare som passar in i vald taktik och att färre spelare behöver lära in sig i det taktiska och oräkneliga fler.
Tyckte mig se att Jellverts formation hittade lite kemi på slutet, Men man får väl vänta o se om de ens spelar ihop kommande sesse.

Som du säger så känns både Kim o From som ok HA spelare. Men de känns inte som några garanterande poänglirare.
Men kanske just det vi saknat. Spelaren som alltid går rakt på mål o öppnar upp för karla o gänget.

Sen får man inte glömma att vi har kvar fjolårets 1a center.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K: För att inte tala om backsidan, som redan känns starkare än fjolårets. Med Enström och Viklund blir den ruggigt stark
Låst ämne