1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481472 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1978384

Sv: Silly season - 2019
wedde:
Jag tycker att man gjort en bra silly. En spelare som ”säkert” gör en 40-45p+ i allsvenskan är sällan intresserad av just allsvenskan. Antingen vill han spela högre upp för att testa sina vingar där eller så vill han spela för mer pengar. Det logiska är då att gå efter spelare som fastnat i 4 lina i SHL, eller försöka hitta spelare i allsvenskan som är på uppgång. Alternativt kan försöka med diverse nordamerikaner men då bör man helst ha en bra kontakt som verkligen har koll, annars kan man lika gärna läsa igenom de namnförslag som droppas här och plocka valfritt😉.

Man har valt att fylla på med följande
Olofsson - Center från Ncaa som var på gränsen till det svenska JVM-laget när han var i den åldern. En bra produktion i Ncaa.
Anton Ö - På förhand den ”säkraste”. Skall ha hög pontential.
Rosdahl - tränaren har koll på honom och menar att där finns oförlöst potential.
From - En spelar som med 11 min istid gör 15p i 5vs5

Alla tycker jag gör laget bättre, alla är i en bra ålder 22-24, alla är i den sitsen att de spelar för sin karriär. Tror ingen av dem är billig, säkerligen har Öhman en bra allsvensk lön i övrigt så bör ingen av den kosta skjortan. Givet detta så finns det utrymme för om exv Mingoia tröttnar på Finland. Vi har dessutom Wernblom/Jellvert/LP plus att Åhström faktiskt har en möjlighet att slå sig in i laget. Utöver det har vi Sylwis/Hagge/Björka/Häggström som är stabila allsvenska spelare. Tycker laget är bra byggt med fin mix.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Tarasov:

Får inte glömma Karlkvist, kanske lite ojämn emellanåt men gjorde sin poängbästa säsong nu senast sedan han började spela i allsvenskan.
Låst ämne