1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1978488

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Det går att spekulera rätt mycket kring det där. Vi har väl en fjärdekedja med Sylwegård, Häggström och Björklund med stor sannolikhet. Sedan Jellvert med Wernblom och Linus. Ja, då kanske din idé inte är så tokig. Samtidigt finns det så många alternativ om man väljer att sära på någon av de två på förhand troliga kedjorna.
Jag menar, vad händer om Wernblom blommar ut? Om Linus får på sig sina kilon och verkligen tar för sig? Ska verkligen Björklund inte få en center som är bättre på att fördela puckarna? Åström och Karlström, kan de utvecklas åt rätt håll?

Jag ser ingen superspets på forwardssidan, men samtidigt så har vi heller inte den svagheten många andra lag har när de kommer ned till tredje och fjärdekedjorna. Även vid skador tycker jag att vi har bredden att kunna vinna matcher även när toppkedjorna har en sämre dag.

Får vi in Toby och Tobbe på backen så ser det helt klart väldigt bra ut, för backsidan blir i sådana fall på papperet klart vassast av alla lags. Wiklund, Enström *2, Norlinder, Hedberg, Öhman, Hedman och Victor Berglund. Det kan mycket väl bli så att Tommy Enström och Hedman får svårt att ta en ordinarie plats.

Frågan är bara om vi kan vara jämnare i vinter. När vi var bra ifjol så var vi riktigt bra, men långa perioder var vi riktigt dåliga. Det är någonting man har vant sig vid som Modo-it under senare år, men kan vi undvika det i vinter?
Kommentera