1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1979305

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen: Ehhh. Finns andra spelare med rent av dålig karaktär som får chansen igen. Ryska spelare som åker dit för kvinnomisshandel och Kovalchuck som surar och krånglar får chansen igen. Så nej tror inte det faktiskt. Det här handlar om en ung grabb som behöver hitta tryggheten först. Låt han mogna i sin takt så skall du se att han kommer blomma ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: De ryska spelare du tänker på är så pass bra att man ändå tar chansen. Jag menade just att Dahlén måste bevisa lite mer för att få chansen nästa gång. Fast i din värld kanske Dahlén redan är lila bra som Radulov och Kowaltjuk???

Nog har det varit kritik kring Enström Bara för ett par veckor sedan var vi flera med åsikter och det funderades på om han borde vara lagkapten. Det känns bara löjligt med kritiken från timråfansens håll då vi faktiskt diskuterat precis detta...

Jag tycker helt klart att Dahlén är en av seriens bästa spelare på förhand, men det gör honom likt förbannat inte honom till en spelfördelare. Han är fortfarande främst en utpräglad målskytt och inte någon som styr spelet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Det är faktiskt något jag köper
Alla unga är inte redo att flytta hit o dit, vissa kan hantera en mob bättte än andra på Facebook o Twitter.
Vissa kanske inte ens hittat sitt sanna jag.
Sen kanske det inte ens handlar om det. Kanske någon närstående som är sjuk eller kanske är en introvert person o strul med anpassning.
Men så länge det är tyst från deras håll (eller de så ju att han hade kontrakt o det inte var aktuellt då Timrå inte längre spelar i SHL).
Och fans +st.nu säger att det är klart, så kommer dessa saker ifrågasättas.
För mainstream spelaren hade valet inte varit aktuellt
Kommentera