1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481970 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1981675

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Det skall man inte dra allt för stora växlar på tycker jag, kan ju vara sedvanlig artighet. Såg lite grann av matchen och tycker det ser strukturerat ut både framåt och bakåt. Wernblom är nog C för att stanna där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Tror att Vaasa vart lite överraskade över hur bra vi ändå pressade dom, så tror att berömmet var på "riktigt". Ja Wernblom imponerar, From sticker ut med. Hedberg & Berglund var riktigt bra idag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Tycker inte att det är så jättevanligt,och speciellt inte att både tränare och spelare säger ungefär samma om motståndet, det mesta handlar ju om den egna prestationen oftast.

Att vi får kommentarer om vår fart och att vi var tuffa och svårspelade är ju ingen garanti för framgång, men jag tar det ändå som ett gott betyg, bättre än att motstånderna tycker att dom var 100gånger bättre och kommenterar att dom hade svårt att omsätta sin dominans i mål och inte var tillräckligt skärpta när de fick lägen.

Tror ändå detta var en nyttig försäsongsmatch, inget skönspel men mycket kamp mellan lagen och bra att få möta lag som är svåra att skapa chanser på, där har man nått att jobba med inför seriestarten.

Som du säger så börjar Werner att spela till sig en plats som center, han var bra mot skellefteå och kanske bästa forward idag.

Nästa match mot Brynäs nästa vecka, vi inleder får verkligen bra motstånd under försäsongen.
Kommentera