1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474575 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1983043

Sv: Apropå ingenting...
Golden boy : Ikväll börjar försäsongen på riktigt för mig. Hittills har det inte varit en match mot något lag i allsvenskan, men nu drar det igång på riktigt med matcher mot motstånd vi kommer att möte resten av vintern...

Det är fortfarande försäsong. Lagen kommer att vara på olika nivå rent träningsmässigt då man förmodligen ligger olika i planeringen och när man kör hårdträning. Man har inte matchat ihop PP eller BP. Man har inte ens hunnit sätta kedjor och backpar på riktigt. Samt i vissa fall är det spelare som kämpar för att hitta sin plats i laget och som ska få chansen att göra det.

Men, som sagt. Nu börjar det på riktigt för mig. Kom igen Modo, spöa Löven från den platta, trista staden som delas av ett lerigt krondike.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Grattis till Mats Zuccarello som fyller 32 år idag och grattis till kontraktet på en halv miljon dollar i månadslön. Vi får be om ursäkt i efterskott att MoDo bara betalade dig 28,000 i månadslön här, måste vara tidernas spelarfynd med 40p på 35 matcher.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kul att det närmar sig säsong och hoppas det ska gå bra för norrlandslagen i år oavsett om man bor i den trista staden i norr eller i Dövik😉
Kommentera