1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1985441

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Men, med tanke på att alla tippar oss först i år (av bettingbolagen som jag håller mycket högre än HS och journalister), så kan vi princip bara normal- eller underprestera i vinter.

Självklart hoppas jag att vi kan ligga där vi tippas, men framförallt vill jag se att vi spelar en rolig hockey i vinter, att vi slåss i toppen av tabellen och att vi slipper nästan månadslånga dippar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Haha, ja det är ju sant. Så vi kan lite överdrivet säga att vi underpresterade i år om vi blir 2a.
Håller fullständigt med i att jag vill se rolig o fröjdig hockey. Fart o fläng. Vill också att vi ska vara bland de lag som gör flest mål. Lyckas vi med detta, då blir det en rolig säsong oavsett vad placeringen säger. Men får väl safa lite och säga rolig säsong om vi i alla fall kommer till fortsättningsserien eller vad den kallas.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det handlar nog mycket om inställningen hos spelarna, hur de går in rent mentalt när det vankas match mot Västervik eller Almtuna eller vad det nu kan vara.
Nu kan man ju tro att spelarna gnetat på så länge nere i HA att de inte tar matcherna med en klackspark längre (ja så tror jag att det har varit, inte medvetet men långt inne i skallen så har Modo sett sig som rejält mycket bättre än övriga lag i serien).

Jag tror att en framgångsrik historia kan vara ett tungt ok för en förening att bära när framgångarna ligger långt borta.
Kommentera