1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480361 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1985445

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det handlar nog mycket om inställningen hos spelarna, hur de går in rent mentalt när det vankas match mot Västervik eller Almtuna eller vad det nu kan vara.
Nu kan man ju tro att spelarna gnetat på så länge nere i HA att de inte tar matcherna med en klackspark längre (ja så tror jag att det har varit, inte medvetet men långt inne i skallen så har Modo sett sig som rejält mycket bättre än övriga lag i serien).

Jag tror att en framgångsrik historia kan vara ett tungt ok för en förening att bära när framgångarna ligger långt borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Just det där med inställningen är väl den bästa anledningen till värvningen av Johan Forsberg. Killen verkar både skärpt, vältalig och dessutom ALLTID ge 100%. Alla rapporter jag hört beskriver en spelare som går in med samma inställning till en DM-final mot Övik Hockey som om det vore den avgörande Stanley Cup-finalen. Jag tror att Modo med den självbilden man haft verkligen kan ha nytta av den sidan.

Toby är oerhört proffsig och en fantastisk kapten, men någon träningsnarkoman är han inte. Johan Forsberg är den här truppens Hasse Jonsson, men mer entusiasmerande.
Kommentera