1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

317758 inlägg · 3856 ämnen

Inlägg #1986248

Sv: Silly season - 2019
NDR:
Ingen anning men av alla som nämnts så tycker han känts bäst. Vill helst inte ha någon som haft en hyfsad spelarkarriär och riktigt vet vad han skall hitta på, inte för att det behöver bli dåligt men har hellre någon som vill ha en karriär. Ni räddade oss från Freddan iaf.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
ivandrago: Sportchefsjobbet på damsidan klarar han nog galant men på herrsidan är han ett mera osäkert kort.
På damsidan är han van att förhandla direkt med spelaren för inga damer har ännu så länge agenter. Helt eljest att börja bryta arm med slipade agenter på herrsidan så där kan det behövas en längre startsträcka.
Måste ändå säga att jag är förvånad men borde vara beredd på detta eftersom Glader var på tapeten tidigare i Brynäs för liknande tjänst. Han tycker väl att han har peakat som damcoach med alla guld och behöver nya utmaningar.

Luleå erbjöd honom nyinrättad sportchefstjänst för damsektionen men tydligen vill han testa på att även ha herrar eller så bjöd miljardklubben MoDo så bra att han inte kunde säga nej :-)
Sportchef på herrsidan har vi redan duktigt folk på.
Undrar bara om han tänker vara kvar som boss för Danmarks damlandslag nu med sin utökade arbetsbörda men det ger sig.

Ersättare för Glader hittar vi tydligen inom organisationen där asstränare delaktiga i våra tidigare framgångar nu får kliva upp ett steg och det verkar vara ett klokt beslut.
+1
Kommentera

Sv: Silly season - 2019
ivandrago: Vågar inte lita på detta innan MR Madhawk sagt sitt, då brukar det vara klart!
Kommentera