1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1987367

Sv: Modo-Västervik
Gavelo: Tycker Hanses definitivt är bra nog. Glöm inte hur bra han var efter jul ifjol under grundserien, samt slutspelet där han var överlägset bäste Modoit.
Tycker det är typiskt honom, han är som bäst när det gäller som mest men är kanske ingen som kommer dra upp oss på en förstaplats och vinna serien. Det är han för ojämn för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Västervik
Nucky: Som sagt så har han en väldigt hög högsta nivå det har han visat, men tyvärr också en lite för låg lägsta nivå vilket han också visat.
Visst är ett slutspel mer eggande än en match mot Västervik, dock är det lite det som oroar varför man har svårt att vara på topp oftare och det är just det som definierar min beskrivning av honom, han är väldigt bra när han väl är påslagen men också riktigt svag när han inte är påslagen, beror det på ålder, motivation eller är han bara så som person?!

Jag hoppas såklart att han är som bäst i slutspelet för det är där det gäller men samtidigt så är våran målvaktskonstellation en oerhörd chansning enligt mig och tittar man på de lag som tagit steget upp tidigare säsonger så har deras förstamålvakter varit väldigt mycket bättre och jämnare än hanses.

Men karln har 54 omgångar kvar att motbevisa mig och det tar jag gärna.
Kommentera