1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1987361

Sv: Modo-Västervik
Nucky: Jag är inte förvånad över att spelet såg ut som det gjorde 1-1,5 period, men att det egentligen såg lika illa ut 60 minuter tyder på att man inte ens lyckades med försöket att växla upp eller bara ändra matchbilden (om det var de man var ute efter tex.)
Resultatet var som jag skrev sekundärt, Modo kunde ha satt några skott och avgjort sedan länge, likaså Västervik, spelet med puck var oerhört dåligt och spelet utan puck skapade heller inga ytor för dom som hade eller skulle ha puck.

Sen är det naturligtvis ingen förlust man kan lasta Hanses för men han måste höja sin lägsta nivå om vi ska ha en ärlig chans att utmana om en SHl plats.

Jag tror dock att våra målvakter är de som inte kommer räcka till i ett eventuellt kval, alla andra positioner har vi lika bra som det sämre shl lagen på ett ungefär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Västervik
Gavelo: Tycker Hanses definitivt är bra nog. Glöm inte hur bra han var efter jul ifjol under grundserien, samt slutspelet där han var överlägset bäste Modoit.
Tycker det är typiskt honom, han är som bäst när det gäller som mest men är kanske ingen som kommer dra upp oss på en förstaplats och vinna serien. Det är han för ojämn för.
Kommentera