1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481087 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989470

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
wolper:

Problemet med hedberg är som det sagts tidigare han är kreativ i 100% av situationerna. Innan 5-2 målet så hade han bra chans att få ut pucken enkelt, istället ska han vara kreativ och försöka vända bort motstråndarna.

För att vara ärlig så verkar grabben vara lite osmart, är man 160 hög och väger 52kg så måste man vara 100% säker att inte fastna i sargen på motståndare, för gör man det är oddsen att man förlorar duellen stora.

Ska han bli något mer än en HA spelare är det nog dags att han jobbar på det defensiva spelet likt Berglund gjorde i fjol, det han visar upp nu håller ju inte ens i allsvenskan så varför skulle det hålla på en högre nivå?

Offensiven delar som skridskoåkningen, passningsspelet håller ju SHL nivå, men hela produkten når inte upp dit än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter:
Nej han väljer att låsa fast pucken för att de andra skall hinna komma i position, han försöker inte vända bort dem. Det var inte så enkelt att rensa bort den där, för då skall han dra den längs sargen och då fångar sskaren upp den.

Vi släppte in 6 mål han är inne på 1 bp mål, visst kan köpa att man inte gillar Hedberg men idag måste det ändå finnas andra spelare som presterade. Men spelar ingen hade blivit 2h på alla
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter Är man favorit i tränarögon så spelar det ingen roll hur mycket fel man gör , man får spela hur mycket ändå. Trodde inte Björn var en sån tränare
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter: Vi kanske ska köra Öhman som FW och Hägga som D? Då får vi en tung back också. :-)
Kommentera