1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989506

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter:
Nej han väljer att låsa fast pucken för att de andra skall hinna komma i position, han försöker inte vända bort dem. Det var inte så enkelt att rensa bort den där, för då skall han dra den längs sargen och då fångar sskaren upp den.

Vi släppte in 6 mål han är inne på 1 bp mål, visst kan köpa att man inte gillar Hedberg men idag måste det ändå finnas andra spelare som presterade. Men spelar ingen hade blivit 2h på alla
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Tarasov: Jag tycker att Hedberg återigen var riktigt dålig. Ska man ha mest istid bör man förtjäna den, men det tycker jag verkligen inte han gör än så länge.

Sedan är det säsongens i särklass sämsta match. Första perioden var spelmässigt jämn i fem mot fem, men den andra borde man spenderat i baren. Då kanske man kunnat glömma det hela och gjort något av kvällen
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Tarasov:

Kan säga det igen då jag sagt det tidigare, jag gillar verkligen Hedberg och vill att han ska lyckas, därför jag blir så frustrerad när en spelare med de verktygen inte kan ändra anpassa sig situation för situation för lagets bästa. Men vill han utvecklas och nå högre nivåer så måste han förbättra defensiven rejält.

Jag tycker ofta han är den spelande back som fastnar enklast i sargen, jämför med Berglund och Norlinder. Riskerar han att fastna i situationen är det kanske bättre att försöka åka med pucken eller peta vidare till någon som kan rensa. För fastnar han i situationen tar motståndaren ofta pucken då närkamper inte riktigt är hans grej.

Är som han alltid vill vända bort motståndaren för att komma ut med pucken och transportera upp den och skapa nått. Inte bara i den situationen jag tänker utan överlag.

Han skulle kunna vara så mycket stabilare och kunna bidra så mycket mer om han bara ville.
Kommentera