1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481084 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989515

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Tarasov:

Kan säga det igen då jag sagt det tidigare, jag gillar verkligen Hedberg och vill att han ska lyckas, därför jag blir så frustrerad när en spelare med de verktygen inte kan ändra anpassa sig situation för situation för lagets bästa. Men vill han utvecklas och nå högre nivåer så måste han förbättra defensiven rejält.

Jag tycker ofta han är den spelande back som fastnar enklast i sargen, jämför med Berglund och Norlinder. Riskerar han att fastna i situationen är det kanske bättre att försöka åka med pucken eller peta vidare till någon som kan rensa. För fastnar han i situationen tar motståndaren ofta pucken då närkamper inte riktigt är hans grej.

Är som han alltid vill vända bort motståndaren för att komma ut med pucken och transportera upp den och skapa nått. Inte bara i den situationen jag tänker utan överlag.

Han skulle kunna vara så mycket stabilare och kunna bidra så mycket mer om han bara ville.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Vi har alltså släppt in 14 mål på 4 matcher, bara TAIF är sämre med 15 mål.

Detta om något borde ju ge tränarna insikt vad som går fel.

Att byta ut försvarsspelare ska inte vara nödvändigt, med de spelare vi har i truppen både forwards och backar så ska det vara tillräckligt för att sätta ett högklassigt försvarsspel på denna nivå.

Nej problemet är inte spelare och kommer inte ge så mycket att byta ut en spelare i backlinjen om man inte börjar titta över sättet vi spelar på i egenzon.
Kommentera