1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480241 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989626

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Ruggigt länge sedan jag var aktiv här. Antar att det beror på de senaste årens kräftgång rent resultatmässigt. Förstår att många supportrar lackar ur när det tar emot, men livet går ju ändå vidare. Däremot blir man lite orolig för supportrar som saknar perspektiv och får tunnelseende. Jag personligen tycker att Modo för första gången på många säsonger kan gå in i ett seriespel med en positiv känsla. Det känns liksom bra i hjärtat och det har släppt lite av den ångest som omhuldad förening rent kravmässigt. Tänk om vi supportar bara kunde lugna oss lite och se saker som möjligheter istället för problem. Att sparka tränaren efter omgång 4 kan vi väl ändå vänta med? Läs skita i. Laget måste få arbetsro och en chans att skruva till de taktiska delar som inte kuggar i. Årets start har kantats av domarmissar och felstudsar vilket är skittrist att bevittna. Däremot har ju tidigare säsonger startat med segertåg för att senare råka ut för pyspunka. Låt oss därför ge detta lag minst 15 omgångar innan vi skriker efter förändring. Tack för mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
digitalbath: välkommen tillbaka 😍
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
digitalbath: Håller med fullständigt. Verkligen ingen panik. Det har ju bara gått 4 omg. Hellkvists gäng växlar ju upp efter jul 😄 Hade stora förväntningar på Wernblom iår. Tycker han börjat riktigt svagt 😬
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
digitalbath: Jag tror inte mig ha läst någon som vill sparka en tränare. Vad jag vill är att vi ska spela ett bättre försvarsspel. Jag har själv inte sett några skottkartor, men spontant känns det som att vi släpper till förhållandevis få skott men de vi släpper till är från väldigt farliga lägen.

Det är det konsekventa jagande som gör att motståndarna alldeles för enkelt kan spela förbi de två som jagar. Lägg därtill att vi ger deras backar jättemycket yta så känns det som att vi har seriens sämsta spel i egen zon, trots att vi kanske har seriens bästa material för att försvara oss med rörlighet och spelsinne.
Kommentera