1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481244 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1990053

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:


Jag står bakom alla kommentarer, det är ingen tvivelaktik utvisning det handlar om, det är en bedrövlig "målvaktsinferference" på en klockren screening.

ursäktar kvaliteten, fick inte till bättre när jag pausade C-More, men det är ganska klart att han inte står INNE i målgården, han står på det röda kanten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Synct: Ja den är billig och den kan man absolut fråga sätta varför det inte döms mål.
Men lika mycket kan man fråga sätta (som vi gjorde) hur 4 domare kunde missa 2000 talets tydligaste offside som ledde till ett matchavgörande.
Summa summarum så gnälls det nog lika mycket hos er som hos oss och alla andra klubbar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Synct: För det första så är det där inte "ganska klart" så vitt man kan se och för det andra har det räckt att man nuddar den röda linjen för att vissa domare ska blåsa av, det är dom nya direktiven, bara att hacka i sig.

Jag tycker det ser ut som att han står där och begränsar målvakten att komma ut.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Synct: Jag tycker inte alls att det där är klart. Snarare ser ena skridskon ut att vara en liten bit in i målgården, men det spelar ingen roll. Då tycker jag att en tvåmetersoffside som avgör matchen är betydligt mer befogad att poängtera.

Poängen är att det gnälls i alla böcker på domarna.

För övrigt är det lite märkligt att JJ inte får särskilt mycket uppmärksamhet. Jag har sett två olika instanser ta ut veckans lag och JJ med sina sju poäng de två senaste matcherna får inte plats. Han är på sina tio poäng sex före tvåan i Modos interna poängliga och ändå hittar man tre forwards som tydligen varit bättre. JJ leder för övrigt poängligan i fem mot fem med massor av poäng helt överlägset då Dahlén mest bara gör poäng i PP.
Kommentera