1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484581 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1991098

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Gavelo: Jag förstår att du känner så. Tänk på Forsbergs insats idag så känns det lite bättre. Ruggigt härlig inställning som jag är helt säker på kommer att smitta av sig till de lite mer bekväma spelarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
digitalbath: Absolut men det är tyvärr inte inställning som är Modo stora akilleshäl!
Det är att man spelar på ett sätt som Modo inte fungerar, rent taktiskt är Björn underlägsen många andra tränare och Styf har väl inte heller haft någon framgång med de defensiva jobbet.

Idag bör man ha haft en taktik, undvik utvisningsbåset, sen tar man 10 2:or där 4/5 är helt onödiga och uppkommer för att spelsystemet att vara kreativ försätter andra i svåra och ibland oundvikliga situationer.

När Modo möter lag som är lite slöa i Checkingen så kan man spela kreativt och äga mycket puck, när man blir pressade så kommer pucktapp, slarv och indianare som ställer laget i situationer som man inte kan reparera.

Aja det spelar ingen roll, Björn coachar och såhär kommer det troligen se ut fram till i vår, bara hoppas vi kan bli bättre i PP så kanske vi ändå vinner fler matcher än vi kommer att förlora.
Kommentera