1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991205

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Tycker oxå att det finns andra spelare som jag hellre sett lämna än Wernblom. MEN, som jag förstår det av det man läser i ÖA så är det Wernblom själv som vill lämna pga för lite istid. OM det är så så tycker jag han beter sig jävligt barnsligt. Han har fått chansen i varje match hittills men inte levererat, han blir bänkad en match och då surnar han ihop och vill lämna. Bit ihop och visa tränaren att man är värd att få spela matcherna istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Smartin:

Du glömde att han har fått spela mycket i en PP formation också, dels hela försäsongen och sedan i inledningen på serien. Men han har inte riktigt levererat, är mer där det händer men det leder inte till poäng. Att han dock birar med energi kan ingen ta ifrån honom.

Gillar verkligen Wernblom men vill han inte vara här och kämpa för sin plats så är det inte en spelare vi behöver heller.

Det enda försök jag skulle vilja ha sett för att ge honom en chans är att man byter plats på Werner med Forsberg. Låt Werner få några matcher med Rosdahl och Olofsson och låt Forsberg spela med Jellvert och LP. Tror det skulle ge bra balans och intressanta kedjor.

Men har han redan bestämt sig för att ge upp är det bara att släppa honom.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Smartin: tyvärr kan man inte lita på Wernbloms defensiva spel som center
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Smartin: Exakt! En sådan diva vill vi verkligen inte ha! Det har gått 6 matcher och han börjar redan att gnälla! Iväg med honom bara!
Kommentera