1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991213

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Gavelo: Definitivt övervärderad. Å dålig attityd. Producerar inget. Men verkar själv tro att han är grym och att han borde ges mer chanser. Absolut förståligt att han presterat dåligt pga höga förväntningar, men så kan det va.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Som sagt, Timrås start är ju inte helt olik vår inledning ifjol med ett PP som ger uddamålssegrar. Tror vi hade åtta vinster på de nio inledande ifjol och vi hade alla marginaler med oss, lite tvärtom nu. Men jag var inte speciellt nöjd då, bortsett från tabelläget.

Dock hade man ju kanske inte räknat med att vi skulle rada upp 5-6 raka förluster efter en sån fin inledning, men det är väl så det kan bli om man inte producerar i 5v5 och är beroende av att PP/BP funkar. Därför känner jag mig rätt trygg i detta när vi ändå producerar i 5v5.

Får vi bara till special teams så löser detta sig. Sen har vi haft en rätt tuff inledning och redan hunnit beta av två bortaderbyn, där vi borde haft med oss minst 4p (ja, lövenmatchen gav vi bort och gårdagens match borde vi tagit minst till OT).
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Foppatofflan: Ganska vanligt bland media med tanke på vem som är hans far.
Vad jag vet så har han inte gnällt tidigare men han var ju heller inte den spelare som förnyade kontraktet direkt utan han sonderade nog terrängen innan han kritade på, lite samma känsla som Tim Wahlgren, kanske tycker att man är lite bättre än vad man faktiskt presterar.

Nu behöver ju en utlåning absolut inte vara något negativt men det sänder ju en besk eftersmak om hans attityd att förtjäna sin speltid och plats i laget.

Aja vi får se vad som händer
Kommentera